tala fou

Ua faʻamaonia o le lipoti o maketi o maketi o loʻo tuʻuina atu e kamupani suʻesuʻe maketi o se faʻataʻitaʻiga taua o le maketi o le potassium format.O le lipoti lata mai o loʻo tuʻuina atu ai se vaʻaiga faʻapitoa o le gaosiga o le potash atoa ma tuʻuina atu faʻamatalaga saʻo o le tuputupu aʻe mo le maketi o le lalolagi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga (2020-2027).O la matou 'au o tagata su'esu'e maketi na fa'atautaia su'esu'ega fa'atatau o le maketi autu o le malosi o le potassium, fa'aogaina o maketi, fa'afefiloi o oloa, fa'atulagaina o tau, fausaga o maketi, fa'aoga fa'ai'uga, ma ta'avale ma fa'agata.
O le maketi o le potassium formate ua faʻasalalau lautele ina ia mafai ai e le au faitau ona maua se malamalama loloto i itu uma ma uiga o le maketi.O meafaigāluega su'esu'e eseese (e aofia ai su'esu'ega a le SWOT, fa'atatauga o tupe teufaafaigaluega ma le au'ili'iliga e lima a Porter) na fa'aaogaina e iloilo ai le tele o maketi o tagata fou ulufale ma tagata faigaluega.E le gata i lea, o tusitala o le lipoti na iloiloina le tulaga tau tupe a kamupani tetele o loʻo faʻagaoioia i totonu o le alamanuia ia latou suʻesuʻega.Latou te tuʻuina atu faʻamatalaga taua e uiga i tupe mama, sea faʻatau, aofaʻi o faʻatau, tau o gaosiga, fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tagata lava ia ma le tele o isi faʻamatalaga tau tupe a nei tagata tauva.
O le lipoti lata mai o loʻo tuʻuina mai ai se suʻesuʻega loloto o le tulaga o loʻo i ai nei o le maketi o le masima potassium, lea o loʻo faʻalavelave nei ona o le faʻamaʻi o le COVID-19.O le faʻamaʻi na fasiotia ai le faitau miliona o tagata.E le gata i lea, ua luluina ai le tamaoaiga o le lalolagi, aemaise lava i le vaega o le potassium format.O le lipoti o loʻo aofia ai le ogaoga o aʻafiaga o le coronavirus i luga o le maketi o le potassium formate ma ona vaega autu.O lenei vaega o le lipoti o loʻo auʻiliʻili ai le aʻafiaga o faʻamaʻi i luga o le maketi i se taimi lata mai.
Ole su'esu'ega fou ole maketi e masani ona vaevaeina le alamanuia e fa'atatau i ituaiga oloa, fanua fa'aoga, alamanuia fa'ai'u fa'aoga, vaega autu ma le siosiomaga fa'atauva.O se tasi o mea autu o le lipoti o se faʻamatalaga auiliili o tupe mama, sea faʻatau, aofaʻi o faʻatau, tau o gaosiga, fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tagata lava ia ma tulaga tau tupe a le au fai maketi tetele.O loʻo faʻaalia foi e le lipoti le atinaʻeina o le lautele o tagata fou ma kamupani faʻavae i le maketi o le potassium format.

1. E fia le aofa'i o tupe maua o le a maua mai e le maketi o fetila'ai potash i le fa'ai'uga o le vaitau?2. E oo atu i le 2027, o le a le vaega o maketi e faamoemoe e maua le tele o sea maketi?3. O a mea e aʻafia ai ma o latou aʻafiaga i le maketi o le potassium formate?4. I le taimi nei, o fea itulagi o loʻo tuʻuina atu le tele o sea o le maketi atoa o le potassium formate?5. O a fa'ailoga e mafai ona fa'aosofia ai le maketi o le potassium formate?6. O a taʻiala autu mo tagata taʻalo tetele i le maketi potash e faʻalauteleina ai a latou faʻasalalauga faʻafanua?7. O a ni faʻauluuluga autu i le maketi o le potassium formate?8. E fa'afefea ona a'afia e tulaga fa'atulafonoina le maketi o fa'asologa o le potassium?
O a matou suʻesuʻega e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau e faia faʻamatalaga sili atu ona faʻatautaia, malamalama i faʻamatalaga maketi, faoa avanoa i le lumanaʻi ma faʻamalieina le lelei e ala i le tuʻuina atu o faʻamatalaga saʻo ma taua ma paʻaga.Matou te aofia ai le tele o alamanuia, e aofia ai tekinolosi, kemisi, gaosiga, malosi, meaʻai ma meainu, taʻavale, robotics, afifiina, fausiaina, mining ma kesi masani.ma le tele o isi.
Matou te fesoasoani i le malamalama o faʻamatalaga o maketi atoa ma le tele o maketi o loʻo i ai nei ma le lumanaʻi i le matagaluega "Suʻesuʻega Maketi Faʻamaonia".O matou tagata suʻesuʻe e faʻalagolago i lo latou tomai maualuga i le aoina o faʻamaumauga ma pulega, ma faʻaoga tekinolosi alamanuia e faʻatulaga ma asiasia faʻamaumauga i laʻasaga eseese.Ua a'oa'oina i latou e tu'ufa'atasia auala fa'aonaponei e aoina ai fa'amaumauga, metotia su'esu'e sili ona lelei, tomai i mataupu ma tausaga o le poto masani fa'atasi e fa'atino su'esu'ega aoga ma sa'o.


Taimi meli: Feb-03-2021